• ✓ Boring og skæring indenfor, VVS, EL, ventilation, element fabrikker, entreprenører, tømrere, murerfirmaer, bygge/montage, jernbane entreprenør

  • ★ Skift afdeling til

  • Polering

    Beton er i forvejen en af de mest slidstærke og holdbare overflader man kender, men ved at behandle et betongulv og derefter slibe det, kan overfladens modstandskraft og de egenskaber, der beskytter det mod slitage forbedres betragteligt.

    Denne overfladebehandling er en velfungerende løsning, som holder godt gennem hele gulvets levetid. Behandlingen giver et skinnende og smukt resultat, som er et særdeles fornuftigt alternativ til andre former for gulvbehandling og belægning.

    Hvordan fungerer det? Processen omfatter flere trin, der udnytter en innovativ kombination af silikater af allerbedste kvalitet, flydende materialer og specifikt udviklet diamantteknologi. Processen kan afsluttes efter hvert enkelt trin afhængigt af det ønskede slutresultat. Processen er lugtfri og relativ støjfri, hvilket betyder at den kan udføres efter behov, selv om der stadig opholder sig personer i området. Da det ikke er nødvendigt at stoppe alt andet arbejde, medfører processen ikke tabt fortjeneste og giver næsten ingen gener.