• ✓ Boring og skæring indenfor, VVS, EL, ventilation, element fabrikker, entreprenører, tømrere, murerfirmaer, bygge/montage, jernbane entreprenør

  • ★ Skift afdeling til

  • Vægskæring

    Hos Aalborg Diamantskæring udfører vi vægskæringsopgaver, med klinger i størrelserne ø 350mm til ø 1500mm, med dybder fra 0 til 70cm.

    Når vi udfører en vægskærings opgave, fastgøres maskinen med flere 16 mm slaganker. Efter maskinen er opsat og fast spændt, kan selve skæringen begynde.

    Man skærer med diamanter for, at opnå størst mulig præcision, fordi diamanter skærer igennem alt, selv armeringsjern, det vil sige den rigtige skæring til den pågældende opgave, som kunden ønsker udført. Det kan være et dørhul i et fundament eller et vindue i en kælder. Når man skærer med diamanter forekommer der næsten ingen vibrationer, som kunne have medført brud på fundamentet eller lignende.

    Skønt der benyttes vand ved diamantskæring har teknologien i dag gjort, at der findes gode opsugnings metoder som bevirker mindre rengøring, det er med til, at der næsten ikke forekommer efterarbejde / reparationer, hvilket resultere i et langt pænere slut resultat.